4701 kilogram kokaint foglaltak le Guatemalában

Több mint 4,6 tonna kokaint foglaltak le Guatemala partjainál több ország hatóságainak együttes akciója révén, ez a közép-amerikai ország történetének legnagyobb kokainfogása - közölték szerdán az akcióban érintett kolumbiai rendőrség forrásai.

A guatemalai parti őrök 2223 kilogramm kokaint találtak egy hajón 115 zsákban, és őrizetbe vették annak háromfős kolumbiai legénységét. További 2478 kilogramm kokaint foglaltak le egy másik hajón.

A kolumbiai hatóságok szerint a szerdán lefoglalt drog egy Kolumbia délnyugati részén aktív kábítószerkereskedő-hálózathoz tartozott, amely Közép-Amerikába és az Egyesült Államokba csempész kokaint. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.