Elromlott a mosógép, otthon mosták a nővérek az újszülöttek ruháit a Semmelweis Egyetem Szülészetén

A nővérek hordták haza az újszülöttek ruháit mosni, mert elromlott a mosógép a Semmelweis Egyetem Szülészetén - mondta az RTL Híradónak egy édesanya, aki korábban a szülészeten szült. Ezzel a géppel mosták a készleten lévő babaruhákat, amelyekbe a kórházban öltöztetik az újszülötteket.

Az édesanya ezért két alapítvány segítségével gyűjtést szervezett, és pár nap alatt össze is gyűlt több százezer forint. Ez már akár két mosógépre is elég, a gyűjtést szervezők azt ígérik, hogy olyan dolgokat fognak vásárolni a fennmaradó pénzből, amelyekre az osztályon dolgozó nővéreknek szüksége van.

A Semmelweis Egyetem a Híradónak úgy reagált, hogy a klinika a saját mosógépét a kórháznak ajándékba adott textíliák mosására használja, az összes többi fontos holmit az egyetem mosodájában mossák. Azt elismerték, hogy a klinika mosógépe elromlott, de azt írták,

közben már megrendelték az újat.

Mindenestre egyeztetnek az alapítványokkal, a pénzt az újszülöttellátásra fogják fordítani.

[
]


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.