Meglőtték a vőlegényt az esküvőjén, de ő nem hagyta annyiban: golyóval a vállában, a kórházból sietett vissza kimondani az igent

Egy 25 éves indiai férfit vállon lőttek a saját esküvőjén hétfőn Delhiben. A rendőrség szerdán közölte, hogy két gyanúsítottat keresnek, akik motorral érkeztek a helyszínre, aztán felmásztak a fiatal pár esküvői szekerére és meglőtték az ott táncoló vőlegényt.

Ez nem az első hasonló eset Indiában, már idén áprilisban is meggyilkoltak egy férfit az esküvője napján. A hétfői eset során a meglőtt férfit a bátyja vitte kórházba.

Pár órányi műtét után azonban a vőlegény fogta magát, és visszament az esküvőre, hogy összeházasodjon a menyasszonyával.

Eközben a golyó még mindig a vállában volt, azt ugyanis az orvosoknak még nem sikerült eltávolítania. A ceremónia után a férfi újra kórházba került. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.