Pakisztáni vendégmunkásoknak szolgálta fel szeretőjét egy marokkói nő az Emirátusokban

Megölte, feldarabolta, majd a mahbúsz nevű rizseshús-szerűségbe főzte szeretőjét egy, az Egyesült Arab Emírségekben élő marokki nő. A hírek szerint a nő akkor fordult a kannibalizmus felé, amikor szintán marokkói barátja közölte, hogy hiába vannak együtt hét éve, egy másik nőt tervez feleségül venni a hazájukban. 

A férfit a szintén az országban dolgozó fivére kezdte el keresni, de neki a nő azt álltotta, hogy nem tudja hol van azóta, hogy kirúgta otthonukból. Aztán mégis lebukott, amikor a rendőrség egy emberi fogat talált a turmixgépében. Miután DNS-vizsgálat bizonyította, hogy a fog a volt szeretőé, a nőt letartóztatták.

A nő a kihallgatása során azt vallotta, hogy pillanatnyi elmezavara közben ő ölte meg a férfit, akinek húsát a turmixgépben aprította fel, majd az abbol készült mahbúszt a közelben lakó pakisztáni vendégmunkásoknak adta.

A nőt jelenleg elmeszakértők vizsgálják egy helyi kórházban. (via BBC)


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.