Rossz napod van? Hát még ennek a targoncásnak milyen rossz napja volt!

Ha úgy érzed, hogy rossz napod van, gondolj az ismeretlen targoncásra. Mint ezen a meg nem nevezett elosztó raktárban készült felvételen látható, ő csak egy egészen picit ment neki az egyik polcnak. Tényleg épp csak megkoccolta a könnyűfémszerkezetet, de ez is elég volt a láncreakció beindításához:

Előbb a teljes sor összeomlott, majd a megbillentett sortól jobbra is minden. Kész szerencse, hogy a másik irányba csak pár polc rogyott össze, így legalább a raktár egyik felében érintetlenül maradtak az áruk.

Az eset körülményeiről keveset tudunk. A tavaly júliusban rögzített képeket vasárnap posztolták a Facebookon, ahol azóta már több ezren osztották tovább.

A Daily Mail szerint nem tudni, hogy a targonca vezetője szenvedett-e sérüléseket. A News Bite Global források megnevezése nélkül azt állította, hogy a balesetben senki sem sérült meg súlyosabban, de azt, hogy hol történt a baleset, ők sem tudták megmondani.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.