Egy idős asszonyt vertek halálra ötezer forintért Tatabányán

A 24.hu foglalja össze egy 2017-es tatbányai gyilkosság történetét, ami miatt most emelt vádat az ügyészség. Egy 19 éves börtönviselt férfit vert össze sörösüveggel egy 87 éves asszonyt, majd a pénztárcájából elvett 5000 forintot. A nő két nappal később, a kórházban halt bele a sérüléseibe.

A gyilkos és áldozata ismerték egymást, a 19 éves férfi hajléktalanként élt a nő háza közelében egy garázsban, néha cigarettát és kisebb összegeket kért az asszonytól. Amikor hidegebbre fordult az idő, akkor szeretett volna fűtött helyre költözni, ezért nagybátyához fordult, aki viszont pénzt kért tőle a szállásért. Ekkor merült fel, hogy az idős nőtől szerezzék meg az összeget. Míg a fiatalabb férfi beosont a házba, addig nagybátyja a közelében várakozott.

Az ügyészség a 19 éves férfit emberöléssel, a nagybátyját pedig felbujtóként elkövetett, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettével vádolja.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.