Ha szeretted a tegnapi időjárást, akkor a mai a te napod

Van, akit a változatosság gyönyörködtet, hát neki ma nem lesz jó napja. Ha valaki tegnap elájult, és csak ma térne magához, nem fogja észrevenni a különbséget:

ma sem lesz 8 foknál melegebb, és ma is változatos formákban élvezhetjük a csapadékot a szitálástól az esőig.Számottevő csapadékra elsősorban a Dunától keletre számíthatunk, a Dunántúlon pedig akár tartósan is megmaradhat a köd. Délen helyenként megélénkülhet a keleti szél.

A hét hátralevő részében valamivel melegebb lesz, akár a 10-12 fokot is elérheti a csúcshőmérséklet. Napsütésre viszont nem nagyon számíthatunk, ha nem is mindig lesz eső, borultnak borult marad az ég.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.