Pakisztáni vendégmunkásoknak szolgálta fel szeretőjét egy nő az Egyesült Arab Emírségekben

2018 november 22., csütörtök 6:14
164

Beismerő vallomást tett egy marokkói nő az Egyesült Arab Emírségekben, akit a hatóságok azzal vádolnak, hogy megölte szeretőjét, majd a holttestét feldolgozta és pakisztáni vendégmunkásoknak szolgálta fel. A hatóságok szerint a nő három hónapja gyilkolta meg a szeretőjét, de csak most bukott le. Azon, hogy a turmixgépében bent maradt áldozata egyik foga.

A nő az angol nyelvű állami lap, a The Nation értesülései szerint beismerő vallomásában pillanatnyi elmebajra hivatkozott.

A lap szerint a harmincas éveiben járó nő hét éve élt már szeretőjével, akit akkor ölt meg, amikor az bevallotta, hogy egy másik nőt tervez elvenni szülőhazájukban, Marokkóban.

A macsbusz hagyományos emírségekbéli étel, ilyen formában szolgálta fel szeretőjét a marokkói nő a pakisztáni vendégmunkásoknak. Fotó: Miansari66 / Wikimedia Commons CC0 1.0

Azt, hogy hogyan végzett szeretőjével, a rendőrség nem hozta nyilvánosságra. Azt viszont elárulták, hogy maradványait egy hagyományos rizses húsos ételbe keverte, amit a közelben dolgozó pakisztániaknak szolgált fel.

Végül az buktatta le, hogy áldozata fivére keresni kezdte a testvérét. Al Ain-i otthonuk átkutatása során talált rá a fogra a turmixgépben.

Ekkor jelentette fivére eltűnését a rendőrségen, akik a fogból vett DNS-minta alapján azonosították az áldozatot.

A nő a Gulf News értesülései szerint először tagadott, azt állította, hogy csak kirúgta áldozatát közös otthonukból. Aztán összeomlott, és mindent bevallott. Vallomása szerint a lakás feltakarításához egy barátjától kért segítséget. Sajtóértesülések szerint a nőt kórházba küldték elmeorvosi vizsgálatra. (Via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt