Botrányos fehérvári stadionavató: rendőrségi nyomozás indult a vendégszektorban kitört verekedés miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Újpest klub hivatalos közleményére hivatkozva számol be a 24.hu arról, hogy 

a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított a Mol-Vidi elleni meccsen történt atrocitás miatt. 

Az új Sóstói Stadion szerdai avatóján a második félidőben robbant egy hanggránát az újpesti szektorban, mire azonosítatlan biztonsági őrök kezdték verni az ultrákat. 

A balhénak rohamrendőrök vetettek véget. Emlékezetes: a hazai ultrák azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy a kezdő sípszó után percekkel kivonultak a stadionból.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.