Már Pécsen sem nyomoznak az Elios ügyében

POLITIKA
2018 november 23., 18:45
comments 52

"Természetesen nem lepődök meg, hiszen Polt Pétertől és Pintér Sándor rendőrségétől ennyit vártam. Abban bízom, hogy nem fog elévülni addig az ügy, amíg lesz egy tisztességes kormánya és tisztességes hatóságai ennek az országnak,'" kommentálta Berkecz Balázs az RTL Klub Híradójának azt a hírt, hogy bűncselekmény hiányában megszüntette a rendőrség a nyomozást Elios-ügyben Pécsen is. Az Együtt korábbi alelnöke tette a feljelentést, és azért kezelték külön azt a többi város ügyétől, mert

a Baranya megyei városban nem uniós pénzből, hanem önkormányzati hitelből fizették a közvilágítás-korszerűsítést.

Berkecz szerint a pályázatot Pécsen úgy írták ki, hogy annak csak az Elios feleljen meg és 

volt egy olyan cég is, ami egyszerre vett részt a tender előkészítésében, és alvállalkozóként a kivitelezésben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.