Még egyértelműbb jelölés figyelmezteti a turistákat a Kazinczy utcában árult hamis drogokra

Budapest
2018 november 23., 12:39
comments 81

Októberben írtuk meg, hogy a VII. kerületi Kazinczy utcában, a Karaván nevű, különböző kajákat áruló hely előtt felfújták a földre, hogy: „All drugs are fake here”, azaz „Itt minden drog hamis”.

photo_camera Fotó: Herczeg Márk

Az arra járó turistákat így akarták figyelmeztetni, hogy azok a kábítószerek, amiket a Kazinczy utca környékén áruló dílerektől drágán vehetnek, nem igaziak. A környéken gyakran árulnak fura figurák sima növénytörmeléket vagy fűszereket marihuánaként, de más kamudrogokat is beszerezhet az, aki például sütőporra vágyik.

Most már egy kicsit feljavított felirattal várják a turistákat az utca Wesselényi utca és Dohány utca közötti szakaszában:

photo_camera Fotó: olvasónk

A helyszínen érdeklődő kollégánk azt mondta, a környékbeli boltosok szerint az üzenet hatásos, most már kevesebb kamudíler próbálkozik ezen a részen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.