Még egyértelműbb jelölés figyelmezteti a turistákat a Kazinczy utcában árult hamis drogokra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Októberben írtuk meg, hogy a VII. kerületi Kazinczy utcában, a Karaván nevű, különböző kajákat áruló hely előtt felfújták a földre, hogy: „All drugs are fake here”, azaz „Itt minden drog hamis”.

Fotó: Herczeg Márk

Az arra járó turistákat így akarták figyelmeztetni, hogy azok a kábítószerek, amiket a Kazinczy utca környékén áruló dílerektől drágán vehetnek, nem igaziak. A környéken gyakran árulnak fura figurák sima növénytörmeléket vagy fűszereket marihuánaként, de más kamudrogokat is beszerezhet az, aki például sütőporra vágyik.

Most már egy kicsit feljavított felirattal várják a turistákat az utca Wesselényi utca és Dohány utca közötti szakaszában:

Fotó: olvasónk

A helyszínen érdeklődő kollégánk azt mondta, a környékbeli boltosok szerint az üzenet hatásos, most már kevesebb kamudíler próbálkozik ezen a részen.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.