Még egyértelműbb jelölés figyelmezteti a turistákat a Kazinczy utcában árult hamis drogokra

Októberben írtuk meg, hogy a VII. kerületi Kazinczy utcában, a Karaván nevű, különböző kajákat áruló hely előtt felfújták a földre, hogy: „All drugs are fake here”, azaz „Itt minden drog hamis”.

Fotó: Herczeg Márk

Az arra járó turistákat így akarták figyelmeztetni, hogy azok a kábítószerek, amiket a Kazinczy utca környékén áruló dílerektől drágán vehetnek, nem igaziak. A környéken gyakran árulnak fura figurák sima növénytörmeléket vagy fűszereket marihuánaként, de más kamudrogokat is beszerezhet az, aki például sütőporra vágyik.

Most már egy kicsit feljavított felirattal várják a turistákat az utca Wesselényi utca és Dohány utca közötti szakaszában:

Fotó: olvasónk

A helyszínen érdeklődő kollégánk azt mondta, a környékbeli boltosok szerint az üzenet hatásos, most már kevesebb kamudíler próbálkozik ezen a részen.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.