Még egyértelműbb jelölés figyelmezteti a turistákat a Kazinczy utcában árult hamis drogokra

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Októberben írtuk meg, hogy a VII. kerületi Kazinczy utcában, a Karaván nevű, különböző kajákat áruló hely előtt felfújták a földre, hogy: „All drugs are fake here”, azaz „Itt minden drog hamis”.

Fotó: Herczeg Márk

Az arra járó turistákat így akarták figyelmeztetni, hogy azok a kábítószerek, amiket a Kazinczy utca környékén áruló dílerektől drágán vehetnek, nem igaziak. A környéken gyakran árulnak fura figurák sima növénytörmeléket vagy fűszereket marihuánaként, de más kamudrogokat is beszerezhet az, aki például sütőporra vágyik.

Most már egy kicsit feljavított felirattal várják a turistákat az utca Wesselényi utca és Dohány utca közötti szakaszában:

Fotó: olvasónk

A helyszínen érdeklődő kollégánk azt mondta, a környékbeli boltosok szerint az üzenet hatásos, most már kevesebb kamudíler próbálkozik ezen a részen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.