Oké, amikor leszopogattam a csirke lábujjait, az kicsit erős volt

INTERNET
2018 november 23., 09:15
comments 93

Az idei Hálaadásnap internetes győztese nem is amerikai, hanem egy Angliában játszó francia focista, név szerint Patrice Evra balhátvéd, a Manchester United és a válogatott egykori csapatkapitánya.

link Forrás

Evra csütörtökön, vagyis tegnap posztolta ki az Instagramra a kétezertízes évek legkoncepciózusabb hálaadásnapi videóját. Ebben a következők történnek:

  • Evra az asztalnál ül, előtte egy nyers, konyhakész csirke.
  • A háttérből Kirko Bangztől a Slow Motion szól.
  • Evra érzékien néz, megsímogatja a csirke mellét, majd érzékenyen megcsókolja azt.
  • Evra erotikusan leszopogatja a csirke bokacsonkját.
  • Evra Salt Bae-t utánozva a levegőbe szór egy kis sót.
  • Szexuális, sőt inkább pornóipari értelemben vett fenekelő mozdulattal elveri a csirke mellét.
  • Megint megnyalintja a lábcsonkot.
  • Megint elveri a mellét.
  • Alhastájon beleharap a nyers csirkébe, egy húsfoszlány a szakállába ragad.
  • Boldog Hálaadást kíván mindenkinek.

A hatás természetesen frenetikus volt. Evra persze azonnal felült a hullámra és nemrég kiposztolt egy legalább ilyen erős reakcióvideót, ami formailag magyarázkodás-elnézéskérés lenne, de valójában pont az ellenkezője.

link Forrás

Ebben nincs döglött állat, csak ő és a kamera. Evra ezúttal arról beszél, hogy micsoda reakciókat kapott a videójára, amit egyesek viccesnek, mások gusztustalannak, megint mások bizarrnak tartottak.

Dehát mindannyian mások vagyunk, hála istennek 

- mondja a focista, majd azzal folytatja, hogy

De héló, nem vagyok gengszter, azok olyanok, mint Nusret, a Salt Bae, ahogy huss-huss felvágja a húst. Ő aztán tényleg kemény! Én csak megölelgettem és megcsókoltam a húst, ennyi. És igen, túl messzire mentem, amikor leszoptam a csirke lábujját. Ez egy kicsit csúnya dolog volt, csúnya, na de álljunk meg, az emberek már azt kívánják, hogy kapjam el a szalmonellát. Azt tudom, hogy mi az a szalmon. De úgy tűnik, hogy a szalmonella az olyan, hogy amikor megcsókol egy lány, egyből belehalhatsz vagy 10 évig hasmenésed lesz. És mi van a vegánokkal? Látom, ahogy vegánok mászkálnak a kertemben és lelegelik az össze füvet. Nem szólok rájuk. Pedig megesznek mindent, a virágokat a füvet és már a fákat is. Pedig kellenek a fák. Imádom ezt a játékot.

Mesteri, nemhiába esik több szó tegnap óta Evráról, mint a pulykákról.

És amikor azt hitted, sőt én is azt hittem, hogy a mester már mindent kihozott a témából, pár perce kitett egy harmadik videót, az események vegán verziójával. Hát ezért nem te vagy én vagyunk az internet királyai:

link Forrás

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.