Sebestyén Balázs: „Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni”

KULTÚRA
2018 november 23., 08:20
comments 786

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri csütörtökön arról beszélt a Rádió 1-es reggeli műsorukban, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, aminek a tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá.

A Blikk azt írja, Rákóczi ekkor említette, hogy egy vadász végzett az élettársa kutyájával is, majd Sebestyén Balázs beszólt a vadászoknak:

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták.”

A lap szerint azzal folytatta, hogy:

„Olyan seggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A 8 éves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza.”

A Blikk ezután megkérdezte Bodrogi Gyulát, Kemény Dénest és Póka Egont is, akik vadászokként árulták el: nem értenek egyet Sebestyén Balázzsal. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.