Tállai András ma sem írta le, hogy uniós támogatásból épült utat adott át

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Több évtizedes problémának inthetnek búcsút a borsodgesztiek, hiszen teljes hosszában megújult a településre vezető bekötőút!" - közölte az örömhírt Facebook-oldalán Tállai András, a térség országgyűlési képviselője. A fideszes politikus még mindig tartja szokását

és nem említi meg beszámolójában, hogy a beruházás uniós támogatásból készült.

Tállai erre annyira ügyel, hogy rendszeresen törli az erre utaló kommenteket Facebook-oldaláról. Pénteken is csak annyit írt, hogy

"Átadásra került a 25116-os számú útszakasz, mely közel 278,3 millió forint Széchenyi2020-as forrásból, 4,063km hosszan született újjá a harsányi elágazástól a település kezdetét jelző tábláig. Használják egészséggel az elkészült útszakaszt!"

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.