Tiborcz Tavasza: 1118 négyzetméter belvárosi lakást vett április végén

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy mit rejt a Tiborcz István-féle BDPST Group leánycége, a Bellavista Apartments Kft. Az Átlátszó a földhivatali nyilvántartásra hivatkozva közölte:

a kft. nevén 13 belvárosi lakás van, összesen 1118 négyzetméteren.

A lakásokat egyszerre vette meg a cég egy magyar-olasz-luxemburgi csoporttól még tavasszal, a tulajdoni lapra április 27-én jegyezték be a Bellavistát. A lakások közül 12 a Dorottya utca 9. szám alatti társasházban van, egy pedig az Opera melletti Hajós utcában. Méretük változó: a legkisebb 37, míg a legnagyobb 147 négyzetméter. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.