Több mint 135 milliárd forintot nyom a kormány a debreceni BMW gyár infrastruktúrájába

A csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint

összesen több mint 135 milliárd forintot hagyott jóvá a kabinet a debreceni BMW gyár területéhez kapcsolódó út-, vasút- és infrastruktúra építésre. 

A Napi.hu beszámolója szerint az Észak-Nyugati Gazdasági Övezetnek elkeresztelt területen

csak útépítésekre 44 milliárd 115 millió forintot költ majd a kormány.

A vasútfejlesztés még ennél is többe került majd, 71 milliárd 591 millió forintba. A közművek állami támogatása 10 milliárd 33 millió forint lesz. Szintén a Magyar Közlönyből tudni, hogy

a Debreceni Nemzetközi Repülőtér működtetéséhez a kabinet 324 millió forintot irányoz elő az idei költségvetésből.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.