A rendőrség szerint egy kisülés okozta a nyár legnagyobb raktártüzét

katasztrófa
2018 november 24., 15:54
comments 249

Június 13-án szinte a főváros minden pontjáról látni lehetett azt a füstoszlopot, ami egy kigyulladt számítástechnikai raktárból szállt fel Angyalföldön. A 3000 négyzetméteres épületben körülbelül három milliárd forintnyi számítástechnikai eszköz semmisült meg. A rendőrség nemrég zárta le a nyomozást.

photo_camera Budáról nézve egészen félelmetesnek tűnik a Parlament felett gomolygó gombafelhő. Fotó: Olvasónk, Barnabás felvétele

A raktár elégése után a rendőrség gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás gyanúja miatt indított nyomozást, amit az RTL Klub Híradója szerint nemrég azzal zártak le, hogy a tüzet elektromos zárlat okozta. A szekértői vélemény szerint „a viharos időjárás okozta légköri túlfeszültség és az ebből eredő kisülés következtében kialakult zárlat” miatt égett le a raktár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.