A rendőrség szerint egy kisülés okozta a nyár legnagyobb raktártüzét

Június 13-án szinte a főváros minden pontjáról látni lehetett azt a füstoszlopot, ami egy kigyulladt számítástechnikai raktárból szállt fel Angyalföldön. A 3000 négyzetméteres épületben körülbelül három milliárd forintnyi számítástechnikai eszköz semmisült meg. A rendőrség nemrég zárta le a nyomozást. 

Budáról nézve egészen félelmetesnek tűnik a Parlament felett gomolygó gombafelhő.Fotó: Olvasónk, Barnabás felvétele

A raktár elégése után a rendőrség gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás gyanúja miatt indított nyomozást, amit az RTL Klub Híradója szerint nemrég azzal zártak le, hogy a tüzet elektromos zárlat okozta. A szekértői vélemény szerint „a viharos időjárás okozta légköri túlfeszültség és az ebből eredő kisülés következtében kialakult zárlat” miatt égett le a raktár.     

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.