Inkább a fának vezette a buszt a sofőr Kékestetőnél, csak nehogy a szakadékba boruljanak

Szombaton 12-en megsérültek,a mikor fának csapódott egy utasokkal teli busz  Kékestető Kékestető és Mátraháza között. Az RTL Klub Híradójának az utasok és a sofőr arról számoltak be, hogy a balesetet fékhiba okozta. „Annyit éreztünk, hogy a busz elkezdett remegni, és akkor hallottunk egy kiabálást, hogy »húzódjatok, mert nincs fék«”- mondta az egyik utas.

Fotó: police.hu

A busz sofőrje a csatornának arról beszélt, hogy műszaki hiba történt: „Három-négy kanyaron túl voltunk, ebben az éles kanyarban azt vettem észre, hogy sem az üzemi fék, sem a retarder nem működött.” Mivel nem tudta megállítani a járművet, inkább úgy döntött, hogy a fának kormányozza azt, mert egy szakadék és egy éles kanyar is volt előttük, ahol akár fel is borulhatott volna a busz. 

A mentők két helikoptert és hat mentőautót küldtek a helyszínre. Mind a 12 sérültet kórházba vitték. 


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.