Egy hónapig rejtegette a szőnyeg alatt áldozatát

bűnügy
2018 november 25., 09:25
comments 84
Helyszínelő a pécsi gyilkosság helyszínén.
photo_camera Helyszínelő a pécsi gyilkosság helyszínén. Fotó: Baranya megyei Rendőr-főkapitányság - közkincs

Emberölés megalapozott gyanújával indított nyomozást egy 61 éves pécsi férfi ellen a Baranya Megyeri Rendőr-főkapitányság. A rendőrség november 24-én, szombat este 18:59-kor kapott bejelentést arról, hogy holttest van egy pécsi lakásban. A helyszíni szemle és az elsődleges adatok alapján az 57 éves sértett halálát idegenkezűség okozta, írták közleményükben.

A rendőrök a helyszínen elfogtak, majd gyanúsítottként hallgattak ki egy 61 éves férfit, aki elmondta, hogy 2018. október 22-én délután veszett össze otthonában ismerősével, akit eközben késsel megsebesített. Áldozata életét vesztette. A gyanúsított szőnyeggel takarta le a holttestét, amely ezután több mint egy hónapig feküdt a lakásban.

A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.