Egy hónapig rejtegette a szőnyeg alatt áldozatát

Helyszínelő a pécsi gyilkosság helyszínén.Fotó: Baranya megyei Rendőr-főkapitányság - közkincs

Emberölés megalapozott gyanújával indított nyomozást egy 61 éves pécsi férfi ellen a Baranya Megyeri Rendőr-főkapitányság. A rendőrség november 24-én, szombat este 18:59-kor kapott bejelentést arról, hogy holttest van egy pécsi lakásban. A helyszíni szemle és az elsődleges adatok alapján az 57 éves sértett halálát idegenkezűség okozta, írták közleményükben.

A rendőrök a helyszínen elfogtak, majd gyanúsítottként hallgattak ki egy 61 éves férfit, aki elmondta, hogy 2018. október 22-én délután veszett össze otthonában ismerősével, akit eközben késsel megsebesített. Áldozata életét vesztette. A gyanúsított szőnyeggel takarta le a holttestét, amely ezután több mint egy hónapig feküdt a lakásban.

A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására. (Via Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.