A washingtoni nagykövetségen landolt a Fidelitas alelnöke

POLITIKA
2018 november 26., 07:42
comments 229

A 24.hu számolt be arról, hogy a Fidelitas korábbi alelnöke, Koncz Zsófia, nagyot lépett, és ma már a washingtoni nagykövetségen dolgozik külpolitikai munkatársként. Koncz Ferenc országgyűlési képviselő lánya akkor kapta a legnagyobb figyelmet, mikor Böröcz László Fidelitas-elnökkel közösen állt a sajtó elé, és jelentette be a szervezet provokátorfigyelő honlapját, ami azóta sem működik.

link Forrás

Míg Böröcz a magyar Parlament Fidesz-frakciójában lett egy mezei szavazógép, addig Koncz Zsófia dobbantott, és Washingtonban landolt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.