Az agrárkamara dönthetne, hogy ki vásárolhat földet, és ki nem

Úgy módosítaná a kamarai és földforgalmi törvényt több fideszes, köztük Győrffy Balázs, az Agrárgazdasági Kamara elnöke, hogy a jövőben lényegileg a helyi agrárkamarák dönthetnék el, hogy kik vásárolhatnak földet. A javaslat szerint a földekre hatósági árakat vezetnének be úgy, hogy azoknak csak a termelékenysége számítana, az elhelyezkedése pedig nem. 

A módosító legszebb részlete, hogy a kamarák döntése ellen nem lehetne fellebbezni. A vitatott döntések ügyében a közigazgatási bírságokhoz lehetne fordulni, de az eljáró tanács nem írhatná felül a kamarai szakvéleményt. (Index)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.