Kivonul Törökországból a Nyílt Társadalom Alapítvány

Hétfőn bejelentette a Nyílt Társadalom Alapítvány, hogy Törökországban felfüggesztik a működésüket. A Reuters szerint a kivonulást azzal indokolják, hogy az Erdogan vezette kormányzat alapvetően lehetetlenítette el működésüket. 

Erdogan elnök a múlt héten beszélt arról, hogy a "híres magyar zsidó, Soros György" áll a 2013-as Gezi-parki tüntetések mögött, amik szerinte a kormány megdöntésére irányultak. Az alapítvány hiába állította, hogy semmi ilyen kapcsolat nem volt a megmozdulás szervezői és köztük.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.