Kovács Zoltánt vasárnap kinevezték, hétfőn már Varsóban reggelizett

Vasárnap nevezték ki nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárrá, hétfőn már Varsóban tartott sajtóreggelit Kovács Zoltán. Az MTI beszámolója szerint a CEU-n végzett politikus arról beszélt, hogy "a közép-európai országok nemcsak az elmúlt években, évtizedekben, nemcsak a kommunista időszakban, hanem az ezt megelőző évszázadokban is sajátos történelmi fejlődésen mentek keresztül, amelynek során saját hangjuk formálódott ki." Kovács szerint 

 "ezt a hangot nemcsak az elmúlt három év során megnyilvánuló migrációs válság miatt kell hallatni Nyugat-Európában, vagy akár világszerte, hanem a történelmi adottságok okán is."

Szerinte ez nem megosztja, hanem erősíti az EU-t. Az MTI azon kérdésére, hogy a jövő májusi európai parlamenti választásokat megelőző kampány idején a V4-ek milyen témákban keresnek közös hangot, Kovács Zoltán nem állt elő újjal, kijelentette: "a választók minden uniós tagállamban biztosan a migráció kérdését tartják majd szem előtt".

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.