Magyarország legkirályabb állását hirdették meg Kőszegszerdahelyen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Elég jó szórakozás álomállásokon ábrándozni. Kőszegszerdahely község önkormányzatának alant olvasható álláshirdetése ezt a népszerű játékot rontja el azzal, hogy olyan tökéletes munkakörbe keres embert, ami egyszerre kínál

  • erőteljes, de azért nem elviselhetetlen fizikai lefáradást zárt térben
  • egészséges testmozgást a szabad levegőn
  • és szellemi-esztétikai kielégülést.

Ha van egy csepp józan eszed, ezen a ponton joggal gondolod, hogy túlzok. Pedig inkább alulfogalmaztam, hiszen ez a bizonyos hirdetés így kezdődik:

„a 'Közalkalmazottak jogállásáról szóló' 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. • alapján pályázatot hirdet Kőszegszerdahely Község Önkormányzata

intézményi takarító, kisegítő és könyvtáros

munkakör betöltésére.”

Persze még ezen a ponton is hiheted azt, hogy félreolvastad, esetleg rosszul fogalmaztak, de a folytatás egyértelművé teszi, hogy

„A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

Az önkormányzati ingatlanok (Közösségi Ház, Polgármesteri Iroda, orvosi rendelők, várók, ravatalozó) takarítása, kézbesítési feladatok ellátása a község teljes területén, a községi könyvtárosi feladatok ellátása.”

A formabontó árukapcsolást kitaláló település mellékesen harcot hirdetett az előítéletek ellen is. Például az olyanok ellen, hogy könyvtáros csak tanult ember lehet. A pályázati feltételek első pontja ugyanis az, hogy

„8 általános”

Egyébként erről a könyvtárról van szó:

Nyitva: hétfőn déltől háromig és csütörtökön négytől hétig

(via konyvtaros tumblr via indeed.com)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.