Napi kiszállítási limitet vezettek be az Ikeánál

Napi kiszállítási limitet vezetett be a webshopjában az Ikea - írja a Pénzcentrum. A lapnak egy olvasó jelezte, hogy az elmúlt napokban kétszer is hiába próbálta, nem tudta leadni a rendelését, mert a napi limit átlépése miatt arra a napra már nem volt házhozszállítás.

Az IKEA Magyarország a lap kérdésére azt írta, a csomagküldési szolgáltatást idén szeptemberben vezették be, ezzel egy meghatározott méretű, 30 kg alatti csomagot a vállalat az ország egész területén belül 1490 forintért szállít ki.

A rendelések számában azonban van limit, ez párszáz rendelés naponta, és már hónapok óta így van. “Ennek oka, hogy a vásárlókat a lehető legmegfelelőbben szolgáljuk ki és a rendeléseknek eleget tudjunk tenni” - írták. Már dolgoznak amúgy a limit kibővítésén.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.