25 éves, de már 27 elfogatóparancs volt ellene érvényben

Kedden délután a XI. kerületben elfogták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói a 25 éves budapesti M. Józsefet, aki ellen 27 elfogatóparancs volt érvényben vagyon elleni bűncselekmények miatt.

A Police.hu beszámolója szerint ezek egyike volt az az eset, mikor József úgy árulta autóját, hogy arra előre elutaltatta a foglalót, majd mikor megpróbált további pénzt kicsalni a sértettől, az gyanút fogott. Megpróbálta visszakérni a korábban átutalt foglaló összegét, de József ezután törölte a hirdetést és a sértett számára elérhetetlenné vált.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.