25 éves, de már 27 elfogatóparancs volt ellene érvényben

bűnügy
2018 november 28., 05:26
comments 14

Kedden délután a XI. kerületben elfogták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói a 25 éves budapesti M. Józsefet, aki ellen 27 elfogatóparancs volt érvényben vagyon elleni bűncselekmények miatt.

A Police.hu beszámolója szerint ezek egyike volt az az eset, mikor József úgy árulta autóját, hogy arra előre elutaltatta a foglalót, majd mikor megpróbált további pénzt kicsalni a sértettől, az gyanút fogott. Megpróbálta visszakérni a korábban átutalt foglaló összegét, de József ezután törölte a hirdetést és a sértett számára elérhetetlenné vált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.