Ausztrália legnagyobb marhája akkora, hogy nem lehet levágni

ÁLLAT
2018 november 28., 12:54
comments 264

Knickers, a 7 éves ausztrál bika kb. 1400 kg és 194 cm magas, vélhetően a legnagyobb marha a kontinensen.

Marha nagy szerencséje, hogy ekkorára nőtt, ugyanis amikor a tulajdonosa, Geoff Pearson a múlt hónapban megpróbálta elárverezni, a vágóhidak azt mondták, túl nagy, nem tudják kezelni, így nem voltak hajlandók levágni.

link Forrás

Egy kicsit mindig nagyobb volt a többi bikánál, és jól viselkedett, ezért egy darabig megtartották, aztán már akkorára nőtt, hogy nem lehetett levágni. Így az egyébként kasztrált marha az élete hátralevő részét Preston farmján töltheti, a Perth-től 136 km-re lévő Myalupban. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.