Döbbenet: a magyar miniszterelnök munkaidejében kiöregedett amerikai sorozatszínészt taxiztat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A keddi fotó után szerda reggel már videót is közzétett Orbán Viktor Hivatalos Oldala a Chuck Norris-afférról. E szerint a magyar miniszterelnök a 78 éves kiöregedett sorozatszínész érkezésére zakóba 

és autóba vágta magát, hogy eltaxiztassa Budapest legszebb helyére, a Hős utcába.

Kristályvásárlás helyett a TEK központját tekintették meg, ahol

az egész terrorelhárítás puccba vágta magát.

Nehéz mit kiemelni a videóból, talán a szerencsétlenül felhelyezett GoPro által rögzített miniszterelnöki ígéret a legmeghatóbb: ha legközelebb Norris erre jár, és lesz ideje, Orbán megmutatja neki Észak-Korea és Monaco ötvözetét, Felcsútat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.