Horgászok borultak az 5 fokos Tiszába, utolsó pillanatban találtak rájuk

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: police.hu

Szerda kora délután a kikötőmester riasztotta a tiszai vízirendészetet a tiszaszőlősi Aranyosi kikötőben, miután horgászok borultak a Tiszába, és sürgős segítségre szorultak.  

Csajbók Ferenc rendőr zászlós azonnal be is üzemelte az egyik motorcsónakot és a két kikötőmesterrel a hang irányába indult. Úgy 600 méter után meg is találták a folyó esett két férfit, akik egy felborult csónakba kapaszkodtak. 

A horgászok láthatóan nagyon rossz állapotban voltak, egyikük mozogni és kommunikálni sem tudott már, harmadik addigra kiúszott a partra, de félig elmerülve és teljesen kimerülve feküdt a vízben. 

A rendőr és segítői a két férfit a közel 5 fokos folyóból a szolgálati hajóba beemelték, míg a parton fekvő társukat egy horgász mentette csónakjával.   

A három debreceni lakost a kikötő melegedőjébe vitték, ott melegítették őket, később az értesített mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a férfiakat.

A férfiak motoros csónakjukban horgásztak a Tiszán, amikor egyikük felállt és a viharos időben a csónak megbillent, majd felborult. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.