Horgászok borultak az 5 fokos Tiszába, utolsó pillanatban találtak rájuk

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: police.hu

Szerda kora délután a kikötőmester riasztotta a tiszai vízirendészetet a tiszaszőlősi Aranyosi kikötőben, miután horgászok borultak a Tiszába, és sürgős segítségre szorultak.  

Csajbók Ferenc rendőr zászlós azonnal be is üzemelte az egyik motorcsónakot és a két kikötőmesterrel a hang irányába indult. Úgy 600 méter után meg is találták a folyó esett két férfit, akik egy felborult csónakba kapaszkodtak. 

A horgászok láthatóan nagyon rossz állapotban voltak, egyikük mozogni és kommunikálni sem tudott már, harmadik addigra kiúszott a partra, de félig elmerülve és teljesen kimerülve feküdt a vízben. 

A rendőr és segítői a két férfit a közel 5 fokos folyóból a szolgálati hajóba beemelték, míg a parton fekvő társukat egy horgász mentette csónakjával.   

A három debreceni lakost a kikötő melegedőjébe vitték, ott melegítették őket, később az értesített mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a férfiakat.

A férfiak motoros csónakjukban horgásztak a Tiszán, amikor egyikük felállt és a viharos időben a csónak megbillent, majd felborult. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.