Hűtlen kezelés miatt ítélték el Gilvánfa fideszes polgármesterét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Az MTI beszámolója szerint a Siklósi Járásbíróság

hűtlen kezelés miatt egy év - két évre felfüggesztett - fogházbüntetésre ítélte nem jogerősen a dél-baranyai Gilvánfa Fidesz-KDNP-s polgármesterét.

Bogdán Lászlót összesen ötrendbeli hűtlen kezelésben találták bűnösnek. Többek közt áldását adta, hogy a képviselő-testület több tagja 

az önkormányzat pénzén, az önkormányzat által lízingelt autóval utazzon Horvátországba.

2012 nyarán csak maguk mentek, 2013-ban már hozzátartozókkal. Mindkét nyaraláshoz felmarkoltak pénzt a falu kasszájából.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.