Idősotthon épületét veszi meg a kormány a Semmelweis Egyetemnek

A keddi Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány megvásárolja a Knézich utca 14. szám alatti ingatlant a Semmelweis Egyetemnek. A tranzakció lebonyolításával a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztert  és Kásler Miklós tárcavezetőt bízták meg. A Napi.hu szerint

az épületben most egy fővárosi önkormányzat által fenntartott idősotthon működik. 

Hogy mi lesz az épületben élőkkel, egyelőre nem tudni. A kormány biztos, ami biztos közel egymilliárdot elkülönített a Vázsonyi Vilmos Idősek Otthona elköltöztetésére úgy, hogy néhány sarokra üresen áll a Schöpf-Merei Kórház egykori épülete is.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.