Járod az utcát, szembejön veled egy kibeszéletlen társadalmi probléma, mit csinálsz? Fotózd le, és küldd be erre a pályázatra!

Fotópályázatot hirdetett a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi karának Kommunikáció- és Médiatudomány szakja. "Utcán" című pályázatuk célja, hogy a művészet eszközeivel kezdjenek társadalmi párbeszédet olyan mindennapos társadalmi jelenségekről, problémákról, amelyeket nem feltétlenül beszélünk ki.

A pályázók bármilyen technikával - telefon, digitális fényképezőgép, hagyományos fényképezőgép - készíthetik a képeiket, melyek minimális felbontása fekvő tájolásnál min. 1600, álló tájolásnál min. 1200 pixel. A pályaműveknek kell legyen címe, egy pályázó pedig legfeljebb 3 fotóval pályázhat.

Sok idő már nincs a jelentkezésre, vasárnap éjfélig lehet leadni elektronikus formában (.jpg, .img, .png) a pályaműveket az utcanfotopalyazat[kukac]gmail.com címen. További részletek itt.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.