Kétszer küldték haza a Honvédkórházból, miközben agyhártyagyulladása volt, lebénult az arca

A 19 éves Mosó Csengét júliusban utalta be háziorvosa a Honvéd kórház sürgősségi osztályára, mert sugárban hányt, erősen fájt a feje, és a füle. Ekkor járt először a kórházban, mióta fájdalmai voltak, de

  • 5 óra várakozás után hazaküldték azzal, hogy tuti csak valami vírus

Csenge állapota nem javult, olyannyira, hogy fokozatosan lebénult a jobb arca, ezért 6 nappal később családjával visszament a kórházba, ahol újabb 

  • 5 óra várakozás után az ügyeletes rá se nézett, nem is látta a Csengét, érdemi vizsgálat nélkül ismét hazaküldték. 

A lány bal arca is lebénult, ezért ismét az ügyeletre siettek. A Honvédkórházban harmadik alkalomra végül, 

  • 12 óra várakozás után mintát vettek a gerincvelőjéből, ebből derült ki, hogy vírusos agyhártyagyulladása és Lyme-kórja van

Csengét rohammentő vitte a László-kórházba, ahol egy hónapig kezelték. A betegség miatt nem tudott leérettségizni, 20 kilót hízott a szteroidoktól, bal szemét egy időben le kellett ragasztani, mert az arcbénulástól nem tudta becsukni. Azt mondta az RTL riportjában, hogy sokat gondolt a halálra, olyan fájdalmai voltak. 

A család betegjogi képviselőhöz fordult, aki vizsgálatot kért a tisztifőorvostól. A Nemzeti Népegészségügyi Központ áprilisra ígérte a vizsgálat lezárultát, a család akkor dönt a jogi lépésekről. (RTL Klub)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.