Kilenc hónap alatt 1,8 milliárd forint értékű csempészcigarettát kapott el a NAV

A Magyar Idők szerdai számában számolt be arról, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az év első kilenc hónapjában 

1,8 milliárd forintot érő dohányárut vont ki a feketepiacról.

Ez a jelentések szerint 34 millió szál cigarettát jelent, de finomra vágott és más fogyasztási dohányból is bőséges tételre bukkant a hivatal: 8,5 tonnát foglaltak le. Leopold Róbert, a NAV jövedéki ügyekkel foglalkozó szóvivő a legújabb trendek közt a serpázást említette: 

"ezek az emberek gyalog hozzák át a zöldhatáron a cigarettát, hasonlóan a hegymászókat segítő serpákhoz: a hátukra vesznek fel hatalmas kartonokat, ezekben pedig nagyobb mennyiségű cigaretta is elfér."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.