Mire én beléptem, tőle már vették le a vért

Ma reggel a Fehérvári úti szakrendelőben vérvételre vártam, amikor megláttam Őt egy hosszú szürke ruhában. Ő is laborra várt, mintha tartott vona a dologtól. Sorszámok, behívások hasonlók, új ajtóhoz kerülünk majd röviddel egymás után behívnak mindkettőnket a laborba. 

Mire én beléptem, tőle már vették le a vért, aranyos volt, nem mert odanézni, majd mikor vége volt csak annyit mondott halkan de vidáman, "ennyi volt?".

Amikor kilépett a vizsgáló előszobájába tele volt a keze a kabátjával, plusz szorítania kellett a másik karját így kinyitottam neki az ajtót, újra összenéztünk, mosolygott, megköszönte.

Mire végeztem a vérvétellel már nem volt sehol. Meg akartam hívni reggelizni, de nem voltam elég gyors!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.