Mire én beléptem, tőle már vették le a vért

Ma reggel a Fehérvári úti szakrendelőben vérvételre vártam, amikor megláttam Őt egy hosszú szürke ruhában. Ő is laborra várt, mintha tartott vona a dologtól. Sorszámok, behívások hasonlók, új ajtóhoz kerülünk majd röviddel egymás után behívnak mindkettőnket a laborba. 

Mire én beléptem, tőle már vették le a vért, aranyos volt, nem mert odanézni, majd mikor vége volt csak annyit mondott halkan de vidáman, "ennyi volt?".

Amikor kilépett a vizsgáló előszobájába tele volt a keze a kabátjával, plusz szorítania kellett a másik karját így kinyitottam neki az ajtót, újra összenéztünk, mosolygott, megköszönte.

Mire végeztem a vérvétellel már nem volt sehol. Meg akartam hívni reggelizni, de nem voltam elég gyors!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.