Mire én beléptem, tőle már vették le a vért

Ma reggel a Fehérvári úti szakrendelőben vérvételre vártam, amikor megláttam Őt egy hosszú szürke ruhában. Ő is laborra várt, mintha tartott vona a dologtól. Sorszámok, behívások hasonlók, új ajtóhoz kerülünk majd röviddel egymás után behívnak mindkettőnket a laborba. 

Mire én beléptem, tőle már vették le a vért, aranyos volt, nem mert odanézni, majd mikor vége volt csak annyit mondott halkan de vidáman, "ennyi volt?".

Amikor kilépett a vizsgáló előszobájába tele volt a keze a kabátjával, plusz szorítania kellett a másik karját így kinyitottam neki az ajtót, újra összenéztünk, mosolygott, megköszönte.

Mire végeztem a vérvétellel már nem volt sehol. Meg akartam hívni reggelizni, de nem voltam elég gyors!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.