Mire én beléptem, tőle már vették le a vért

Ma reggel a Fehérvári úti szakrendelőben vérvételre vártam, amikor megláttam Őt egy hosszú szürke ruhában. Ő is laborra várt, mintha tartott vona a dologtól. Sorszámok, behívások hasonlók, új ajtóhoz kerülünk majd röviddel egymás után behívnak mindkettőnket a laborba. 

Mire én beléptem, tőle már vették le a vért, aranyos volt, nem mert odanézni, majd mikor vége volt csak annyit mondott halkan de vidáman, "ennyi volt?".

Amikor kilépett a vizsgáló előszobájába tele volt a keze a kabátjával, plusz szorítania kellett a másik karját így kinyitottam neki az ajtót, újra összenéztünk, mosolygott, megköszönte.

Mire végeztem a vérvétellel már nem volt sehol. Meg akartam hívni reggelizni, de nem voltam elég gyors!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.