Egy ferencvárosi kocsmából terítették a dizájnerdrogot

bűnügy
2018 november 29., 08:16
comments 28

A BRFK Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tavaly március 8-án elfogtak hét férfit, akik Budapesten, Makón, Kiskunhalason és Turán új pszichoaktív anyagot (dizájnerdrogot) árultak.

A dílerek a szert továbbértékesítés céljából egy ferencvárosi vendéglátóhelyen vették át a söröző tulajdonosától és üzlettárástól, ekkor érték őket tetten. A rendőrök a terjesztőknél és a sörözőben 11,82 gramm marihuánát, több mint 3 kg dizájnerdrogot és közel 6 millió forint készpénzt és valutát találtak.

A 37 éves Sándor és társa, a 30 éves István rendszeresen árulták a cuccot, K. Béla, B. Béla, K. Csaba és még egy K. Csaba is az őrszobán kötött ki, ők ugyanis Makóról, Kiskunhalasról és Turáról mentek a helyszínre a drogért terjesztési céllal. A nyomozók már úgy ütöttek rajtuk, hogy náluk volt a szer. Sándor és Márió is a helyszínen voltak, ők megpróbálták gyorsan a lefolyóba önteni a kristályos anyagot, csakhogy túl sok volt belőle, 2,5 kilót náluk is találtak.

photo_camera Fotó: police.hu

Az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.