Egy ferencvárosi kocsmából terítették a dizájnerdrogot

2018 november 29., csütörtök 8:16
29

A BRFK Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tavaly március 8-án elfogtak hét férfit, akik Budapesten, Makón, Kiskunhalason és Turán új pszichoaktív anyagot (dizájnerdrogot) árultak.

A dílerek a szert továbbértékesítés céljából egy ferencvárosi vendéglátóhelyen vették át a söröző tulajdonosától és üzlettárástól, ekkor érték őket tetten. A rendőrök a terjesztőknél és a sörözőben 11,82 gramm marihuánát, több mint 3 kg dizájnerdrogot és közel 6 millió forint készpénzt és valutát találtak.

A 37 éves Sándor és társa, a 30 éves István rendszeresen árulták a cuccot, K. Béla, B. Béla, K. Csaba és még egy K. Csaba is az őrszobán kötött ki, ők ugyanis Makóról, Kiskunhalasról és Turáról mentek a helyszínre a drogért terjesztési céllal. A nyomozók már úgy ütöttek rajtuk, hogy náluk volt a szer. Sándor és Márió is a helyszínen voltak, ők megpróbálták gyorsan a lefolyóba önteni a kristályos anyagot, csakhogy túl sok volt belőle, 2,5 kilót náluk is találtak.

Fotó: police.hu

Az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt