Milyen fagy? Egy férfi ma fogta magát, és pancsolt egyet a Balatonban!

Miközben minket itt, a Margit híd lábánál megvesz az Isten hidege, egy embertársunk még fürdőzésre is alkalmasnak találta az időt. Az eset szemtanúja édesapám volt, aki hajnalban már lefotózta nekem a hőmérőt, amely szerint napkeltekor Füreden -7 fok volt.

Ez nem tartotta vissza az ismeretlen férfit, aki már a partra is térdig érő rövidnadrágban érkezett, majd levetkőzött, fürdőgatyát húzott, és belevetette magát a tóba, ahol még pancsolt is egy kicsit.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.