Mínusz hét fok!

2018 november 29., csütörtök 3:59
234

Jó reggelt kívánok. Egy vékony sávot leszámítva a délkeleti határunk mentén, országszerte fagy. A Tiszántúl déli részén még csak épphogy, ott -2 és +1 fok közti a hőmérséklet, onnan észak és nyugat felé haladva egyre keményebb fagyok vannak. Az Alföldön mínusz 3-mínusz 5, a hegyvidékeken mínusz 7 fok körüli a hőmérséklet, az ország legesleghidegebb részein pedig mínusz 8 alá csökkent a hőmérséklet az éjjel.

Nappal a legmagasabb csúcshőmérséklet három fok körül alakul az ország délkeleti sarkában. Az Alföldön 1-2 fok lesz, az ország többi részén fagypont körül alakul a hőmérséklet.

A felhőzet napközben megnövekszik, a legtöbb napsütésre az Alföld legészakibb részén és az Északi-középhegységben számíthatunk. Az Alföldön és a Duna vonalában hószállingózásra, havas esőre is számíthatunk. A keleti, délkeleti szél időnként megélénkül.

A hét hátralevő részében marad a télies idő, péntekre és szombatra virradóra akár mínusz tíz foknál is hidegebb lehet. Vasárnap napközben már erősödik a felmelegedés, a jövő hét elején pedig újra inkább késő őszi, kora tavaszi időjárásunk lesz +10 fok körüli hőmérsékleti maximumokkal.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt