Dermesztően hideg éjszakánk volt, és nappal se lesz meleg

időjárás
2018 november 30., 05:04
comments 149

Nem irigylem most az ország keleti csücskében élőket, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakói dermesztő hajnalra ébredhetnek. Arrafele mínusz 7 és mínusz 9 fok közé hűlt éjszaka a levegő. Hasonlóan fagyos a Dunántúli-középhegység és a Mecsek vidéke is, az alacsonyabban fekvő területeken ott mínusz 5, Budapesten és az Alföld középső vidékén mínusz 2 fok körül alakul pillanatnyilag a hőmérséklet.

Az hagyján, hogy most hideg van, napközben se lesz sokkal melegebb. Délelőtt még országszerte marad a fagy, a Börzsöny fagyzugos részein talán csak mínusz 8 fok lesz. Délutánra a Balaton és az Északi-középhegység vonalától délre 0 fok körül alakul majd a hőmérséklet, attól északra marad a fagy. Egész nap. A fagy.

Szombaton se lesz jobb, sőt, az éjjel akár mínusz 12 fok is lehet. Vasárnap enyhülés kezdődik, aznap akár már 6 fok is lehet, hétfőn pedig megérkezik a melegfront és a csapadék, kedden akár már 13 fok is lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.