Facebook-poszt miatt verték meg

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miután a Facebookon megosztotta, hogy egy házaspár, őt és élettársát több kisebb kölcsönnel már egymillió forinttal károsította meg, a házaspár női tagja megverte Tanács Erikát, akinek komoly nyaksérülése lett, számolt be az RTL Klub híradója.

A nő a híradónak elmondta, azért kért segítséget a Facebookon, mert azt gondolta, ha másokat is megkárosított, és többen tesznek feljelentést, hatsásoabb lesz a rendőri munka. A posztban nem nevezte meg a házaspár két tagját, csupán monogrammal jelezte, kikről van szó.

A házaspár két tagja ellen eljárás indult, és távoltartási végzés is született, a bántalmazott asszonyt nem közelíthetik meg 15 méteres távolságon belül. (RTL Klub)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.