Elhunyt George H. W. Bush

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Pénteken éjjel, 94 éves korában elhunyt George H. W. Bush volt amerikai elnök, közölte a hírt családja. 

Fotó: Mark Wilson / Getty Images

Az Egyesült Államok 41. elnöke volt, 1989 és 1993 között. 

A II. világháborúban a haditengerészetnél szolgált pilótaként, a háború után a Yale-en tanult, majd beszállt a texasi olajkitermelésbe.  1946-ban kötött házasságot Barbara Pierce-szel, és hat közös gyermekük született. Egyik fia, George W. Bush az Egyesült Államok 43. elnöke volt.

Mindeddig a leghosszabb ideig élő amerikai elnök. Hivatali idejére esett a Szovjetunió összeomlása, a hidegháború vége, és irányítása alatt indult meg az első iraki háború - Kuvait felszabadítására - 1991 elején.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.