Index: Két napig állhatott a nyíregyházi rendőrség udvarán egy autó, csomagtartójában egy holttesttel

Több 444 videó?
Szeretném

Egy eleve durva késeléses ügynek két brutális fordulata derült ki az elmúlt napokban.

Múlt csütörtökön valaki egy késsel életveszélyesen megsebesítette egy nyíregyházi üzlet női alkalmazottját. Az elkövetőt a bűncselekmény elkövetése közben egy arra járó ember megzavarta, így elmenekült a helyszínről. A rendőrök egy napon belül azonosították, és az otthonában elfogták a feltételezett tettest, egy 42 éves mátészalkai férfit - írtuk meg mi is.

Az első fordulat ezután jött: a police.hu közleménye szerint „a rendőrök egy, a gyanúsítotthoz köthető személygépkocsi csomagterében egy nő holttestét találták. Az eddigi adatok alapján a 21 éves mándoki lakos halálát idegenkezűség okozta. A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.”

K. AntalFotó: police.hu

De ez még mindig nem a vége: az Index és a Blikk is arról ír, hogy azt a bizonyos holttestet nem rögtön, pénteken találták meg, hanem csak hétfőn. Az Index forrása szerint 

„a fiatal nő holtteste úgy volt a csomagtartóban több mint két napig a rendőrség udvarán, hogy a rendőrök nem tudtak róla”. 

A Blikk szerint „az egyenruhások körében azt beszélik, engedélyek hiányában nem tudták hamarabb felnyitni az autót.”

A rendőrség egyik lapnak sem válaszolt a nyomozás érdekeire való hivatkozással, még annyit sem árultak el, hogy ez az extrém epizód a napokig a csomagtartóban maradó holttestről igaz-e vagy sem. Az Index informátora szerint azóta a bűnügyi igazgató „felajánlotta” a lemondását, a bűnügyi osztályvezető pedig táppénzre ment.