Index: Két napig állhatott a nyíregyházi rendőrség udvarán egy autó, csomagtartójában egy holttesttel

Egy eleve durva késeléses ügynek két brutális fordulata derült ki az elmúlt napokban.

Múlt csütörtökön valaki egy késsel életveszélyesen megsebesítette egy nyíregyházi üzlet női alkalmazottját. Az elkövetőt a bűncselekmény elkövetése közben egy arra járó ember megzavarta, így elmenekült a helyszínről. A rendőrök egy napon belül azonosították, és az otthonában elfogták a feltételezett tettest, egy 42 éves mátészalkai férfit - írtuk meg mi is.

Az első fordulat ezután jött: a police.hu közleménye szerint „a rendőrök egy, a gyanúsítotthoz köthető személygépkocsi csomagterében egy nő holttestét találták. Az eddigi adatok alapján a 21 éves mándoki lakos halálát idegenkezűség okozta. A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.”

K. AntalFotó: police.hu

De ez még mindig nem a vége: az Index és a Blikk is arról ír, hogy azt a bizonyos holttestet nem rögtön, pénteken találták meg, hanem csak hétfőn. Az Index forrása szerint 

„a fiatal nő holtteste úgy volt a csomagtartóban több mint két napig a rendőrség udvarán, hogy a rendőrök nem tudtak róla”. 

A Blikk szerint „az egyenruhások körében azt beszélik, engedélyek hiányában nem tudták hamarabb felnyitni az autót.”

A rendőrség egyik lapnak sem válaszolt a nyomozás érdekeire való hivatkozással, még annyit sem árultak el, hogy ez az extrém epizód a napokig a csomagtartóban maradó holttestről igaz-e vagy sem. Az Index informátora szerint azóta a bűnügyi igazgató „felajánlotta” a lemondását, a bűnügyi osztályvezető pedig táppénzre ment.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.