Már csak néhány óráig lehet licitálni erre az Esterházy-kéziratra és egy halom más képzőművészeti kincsre

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombat este 8-kor zárul a Heti Betevő facebookos aukciója, amelyen számos remek és kevésbé remek műalkotást lehet megszerezni. A közleményük szerint a befolyt összeg egészét rászoruló emberek támogatására fordítják, különös tekintettel a téli időszakban adható tárgyi adományokra. Aki nem ismerné őket: a Heti Betevő önkéntesekből álló csapata ötödik éve minden vasárnap meleg, éttermi minőségű vasárnapi ebéddel vendégeli meg rászoruló emberekből álló támogatotti körét.

Ebben az albumban találhatók a festmények, fotók és egyebek. Ráskai Szabolcs szerintem tök jó linójára, a Humanoplantus 2-re például még nem érkezett licit, jó vételnek ígérkezik tehát:

Esterhézy Péter kéziratlapja ellenben a slágerdarabok közé tartozik, itt egy anonim licitáló áll nyerésre 165 ezerrel (külön felhívnám a figyelmet a lábjegyzetre a lap alján):

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.