Már csak néhány óráig lehet licitálni erre az Esterházy-kéziratra és egy halom más képzőművészeti kincsre

Szombat este 8-kor zárul a Heti Betevő facebookos aukciója, amelyen számos remek és kevésbé remek műalkotást lehet megszerezni. A közleményük szerint a befolyt összeg egészét rászoruló emberek támogatására fordítják, különös tekintettel a téli időszakban adható tárgyi adományokra. Aki nem ismerné őket: a Heti Betevő önkéntesekből álló csapata ötödik éve minden vasárnap meleg, éttermi minőségű vasárnapi ebéddel vendégeli meg rászoruló emberekből álló támogatotti körét.

Ebben az albumban találhatók a festmények, fotók és egyebek. Ráskai Szabolcs szerintem tök jó linójára, a Humanoplantus 2-re például még nem érkezett licit, jó vételnek ígérkezik tehát:

Esterhézy Péter kéziratlapja ellenben a slágerdarabok közé tartozik, itt egy anonim licitáló áll nyerésre 165 ezerrel (külön felhívnám a figyelmet a lábjegyzetre a lap alján):

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.