Már csak néhány óráig lehet licitálni erre az Esterházy-kéziratra és egy halom más képzőművészeti kincsre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombat este 8-kor zárul a Heti Betevő facebookos aukciója, amelyen számos remek és kevésbé remek műalkotást lehet megszerezni. A közleményük szerint a befolyt összeg egészét rászoruló emberek támogatására fordítják, különös tekintettel a téli időszakban adható tárgyi adományokra. Aki nem ismerné őket: a Heti Betevő önkéntesekből álló csapata ötödik éve minden vasárnap meleg, éttermi minőségű vasárnapi ebéddel vendégeli meg rászoruló emberekből álló támogatotti körét.

Ebben az albumban találhatók a festmények, fotók és egyebek. Ráskai Szabolcs szerintem tök jó linójára, a Humanoplantus 2-re például még nem érkezett licit, jó vételnek ígérkezik tehát:

Esterhézy Péter kéziratlapja ellenben a slágerdarabok közé tartozik, itt egy anonim licitáló áll nyerésre 165 ezerrel (külön felhívnám a figyelmet a lábjegyzetre a lap alján):

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.