Már csak néhány óráig lehet licitálni erre az Esterházy-kéziratra és egy halom más képzőművészeti kincsre

jótékonyság
2018 december 01., 15:23

Szombat este 8-kor zárul a Heti Betevő facebookos aukciója, amelyen számos remek és kevésbé remek műalkotást lehet megszerezni. A közleményük szerint a befolyt összeg egészét rászoruló emberek támogatására fordítják, különös tekintettel a téli időszakban adható tárgyi adományokra. Aki nem ismerné őket: a Heti Betevő önkéntesekből álló csapata ötödik éve minden vasárnap meleg, éttermi minőségű vasárnapi ebéddel vendégeli meg rászoruló emberekből álló támogatotti körét.

Ebben az albumban találhatók a festmények, fotók és egyebek. Ráskai Szabolcs szerintem tök jó linójára, a Humanoplantus 2-re például még nem érkezett licit, jó vételnek ígérkezik tehát:

link Forrás

Esterhézy Péter kéziratlapja ellenben a slágerdarabok közé tartozik, itt egy anonim licitáló áll nyerésre 165 ezerrel (külön felhívnám a figyelmet a lábjegyzetre a lap alján):

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.