Ónos eső eshet a hétfő reggeli csúcsforgalomban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ország nyolc megyéjében várható kisebb mennyiségű ónos eső a következő óráktól hétfő reggelig. Az érintettek Veszprém, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg. 

Az érintett területeken mindenképp nőhet a menetidő, és mivel még a hétfő reggeli csúcs közben is várható ónos eső, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményben kéri az embereket, hogy ha ezekben a megyékben laknak, induljanak útnak hamarabb. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.