Padlóra küld a karácsonyi ajándékhajsza?

Spórold meg a felesleges köröket, és idén ajándékozz valami szépet és finomat! Az EspressoShop.hu-n vásárlásod mellé garantált ajándékok közül is választhatsz, sőt, akár 10 fős társaságod is nyerhet a végén egy hétvégét a Villányi Borvidék legszebb falujába, Palkonyára!

December 24-ét általában kétféle mentalitással szoktuk megközelíteni, és talán nem meglepő, hogy ezek homlokegyenest egymás ellentétei. Van, aki egész évben azt várja, mikor lesz már karácsony, míg másnak a szőr is feláll a hátán, hacsak az ünnepi előkészületekre és az ajándékvásárlás okozta stresszre gondol. A két véglet közötti feszültséget a széles vigyorral kiválasztott meglepetés oltja ki, hiszen ilyenkor azzal a biztos tudattal dőlhetünk hátra, hogy a megajándékozott egész évben imába foglalja majd a nevünket.

Fotó: Saatachi&Saatachi/illycaffè S.p.A.

Vedd azt, aminek Te is örülnél!

Ha idén újítani szeretnél és valami igazán nagyot villantani, akkor ajándékozz valami olyat, ami a szépet és a finomat egyszerre tudja! Most különösen érdemes az espressoshop.hu weboldalán böngészned, mivel az itt sorakozó termékek mindegyike jóval túlmutat azon, amit a minőségi kávézásról és teázásról általában gondolunk.

Itt van mindjárt a remekbe szabott dizájn egyik éllovasa, a Francis X7.1 iper kapszulás kávégép, ami nemcsak azért különleges, mert a híres olasz designer, Luca Trazzi tervezte, hanem mert minden túlzás nélkül legalább olyan kávét készít mint kedvenc kávézónk baristája. Azon pedig már meg sem lepődünk, hogy az energiatakarékos üzemmód mellé programozható kávéhossz társul, a finom tejhabot pedig elegáns gőzkarral készíthetjük. Végre nincs több rohanós reggel tökéletes fekete nélkül.

Fotó: Giuliano Koren/© illycaffè S.p.A.

A tejes italokat kedvelő családtagok és rokonok sem maradnak ajándék nélkül, mert az  Y5 Milk IperEspresso kapszulás kávégép mindent tud, amit egy ilyen kategóriájú gépnek tudnia, kell, sőt, még annál is többet, hiszen 6 féle program közül választhatjuk ki a kedvünkre valót. A latte macchiato, a cappuccino vagy a hosszú kávé is tökéletes lesz az IperEspresso technológiának köszönhetően, mely a legtisztább kávékészítést teszi lehetővé, mivel a kávé soha nem érintkezik a géppel.

Ha igazán exkluzív kávégépben gondolkodsz, akkor a karácsonyi akciót kihasználva az X9 IperEspresso kapszulás kávégéppel egy karcsú, króm külsejű és nagy tudású géppel vértezheted fel a konyhát. A működés közben is utántölthető víztartály, a LED fényekkel megvilágított csészék és a csészemelegítő olyan finom extrák, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül.

És hogy miért éri meg most ezeket a kávégépeket ajándékba adni? Mert általuk nemcsak szuper meglepetést okozhatsz, de egy sor értékes ajándékcsomag közül választhatsz szabadon és részt vehetsz egy izgalmas nyereményjátékban is, ahol 10 fős baráti társaságoddal nyerhetsz egy hétvégét a Villányi Borvidék legszebb falujába, a palkonyai Borostyán Vendégházba. 

Válassz szabadon 4 féle ajándékcsomagból!

Fotó: Duccio Zennaro, Giotto Enterprise/illycaffè S.p.a. ©

Az espressoshop.hu webáruházában kapható illy termékek igazán magasra teszik a lécet, ha minőségről van szó. Persze választhatod a 15 ezer forint értékű, tetszés szerint elkölthető ajándékutalványt is, de ha a másik 3 ajándékcsomag felé kacsintgatsz, akkor olyan ínyencségek között csemegézhetsz, mint a Domori étcsokoládé válogatás, az illy Arabica Selection kávékülönlegessége, a Dammann díszdobozos teaválogatásai, a KeepCup elviteles pohár, vagy az egyedi tervezésű rozsdamentes acél kávéskanalak, és egy nagyszerű kis eszköz: az illy Cappuccinatore elektromos tejhabosító. Marina Abramovic "We're all in the same boat" - Egy csónakban evezünk! fantázianevű kávés bögréje a gyűjtőknek csemege!

Az ajándékcsomagok egyike egy kávé gourmet tanfolyamot is rejt, ami igazán egyedi meglepetés lesz valamelyik szerettednek.

Vásárolj az illy karácsonyi akciójában szereplő kávégépek közül és fedezd fel, milyen garantált ajándékok várnak rád!

Kattints ide, és tájékozódj a részletekről! Az akció 2019. január 20-ig tart!

Live happilly, karácsonykor is!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.