A rendőrautóból árulta a füvet a fiatalkorúaknak egy szatmárnémeti rendőr

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy szatmárnémeti rendőr keresetkiegészítésként tavaly januárban füvet kezdett árulni, egyenesen a járőrautóból árulta a füvet – írja a Főtér. A partiumi rendőr egyik ügyfele egy 16 éves lány volt, aki többször is vett tőle adagonként 100 lejért (közel 7000 forintért!) füvet.

Denzel Washington a Kiképzés című filmben

Cristian Pastor, a szatmári rendőrség bűnügyi nyomozói osztályának felfüggesztett, házi őrizetben lévő munkatársa ellen öt bűntársával együtt emeltek vádat. A lap szerint az egyik feltételezett bűntársa egy ismert szatmárnémeti festőnő, aki a megyei múzeum munkatársa.

A rendőr állítása szerint másoktól vette, de a saját kertjében is termesztette a füvet, a csoport egyik tagja egy házat is kibérelt, ahol bulikat tartottak, és a meghívottakat – ahogy ők a füvet nevezték – „lacival” és „gyurival” kínálgatták.

A román Szervezettbűnözés- és Terrorellenes Ügyosztály (DIICOT) ügyészei 2017. júniusban csaptak le a bandára – írja a Főtér. Csak Pastor került előzetesbe, ezt az idei vádemelés után házi őrizetre változtatták. December 19-én állhat bíróság elé. (Főtér)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.