A rendőrautóból árulta a füvet a fiatalkorúaknak egy szatmárnémeti rendőr

Egy szatmárnémeti rendőr keresetkiegészítésként tavaly januárban füvet kezdett árulni, egyenesen a járőrautóból árulta a füvet – írja a Főtér. A partiumi rendőr egyik ügyfele egy 16 éves lány volt, aki többször is vett tőle adagonként 100 lejért (közel 7000 forintért!) füvet.

Denzel Washington a Kiképzés című filmben

Cristian Pastor, a szatmári rendőrség bűnügyi nyomozói osztályának felfüggesztett, házi őrizetben lévő munkatársa ellen öt bűntársával együtt emeltek vádat. A lap szerint az egyik feltételezett bűntársa egy ismert szatmárnémeti festőnő, aki a megyei múzeum munkatársa.

A rendőr állítása szerint másoktól vette, de a saját kertjében is termesztette a füvet, a csoport egyik tagja egy házat is kibérelt, ahol bulikat tartottak, és a meghívottakat – ahogy ők a füvet nevezték – „lacival” és „gyurival” kínálgatták.

A román Szervezettbűnözés- és Terrorellenes Ügyosztály (DIICOT) ügyészei 2017. júniusban csaptak le a bandára – írja a Főtér. Csak Pastor került előzetesbe, ezt az idei vádemelés után házi őrizetre változtatták. December 19-én állhat bíróság elé. (Főtér)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.