A rendőrautóból árulta a füvet a fiatalkorúaknak egy szatmárnémeti rendőr

bűnügy
2018 december 3., 6:57
comments 75

Egy szatmárnémeti rendőr keresetkiegészítésként tavaly januárban füvet kezdett árulni, egyenesen a járőrautóból árulta a füvet – írja a Főtér. A partiumi rendőr egyik ügyfele egy 16 éves lány volt, aki többször is vett tőle adagonként 100 lejért (közel 7000 forintért!) füvet.

photo_camera Denzel Washington a Kiképzés című filmben

Cristian Pastor, a szatmári rendőrség bűnügyi nyomozói osztályának felfüggesztett, házi őrizetben lévő munkatársa ellen öt bűntársával együtt emeltek vádat. A lap szerint az egyik feltételezett bűntársa egy ismert szatmárnémeti festőnő, aki a megyei múzeum munkatársa.

A rendőr állítása szerint másoktól vette, de a saját kertjében is termesztette a füvet, a csoport egyik tagja egy házat is kibérelt, ahol bulikat tartottak, és a meghívottakat – ahogy ők a füvet nevezték – „lacival” és „gyurival” kínálgatták.

A román Szervezettbűnözés- és Terrorellenes Ügyosztály (DIICOT) ügyészei 2017. júniusban csaptak le a bandára – írja a Főtér. Csak Pastor került előzetesbe, ezt az idei vádemelés után házi őrizetre változtatták. December 19-én állhat bíróság elé. (Főtér)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt