Egy kamurendőr mindenáron át akart vágni egy ittas sofőrt, de az ráhívta a valódi rendőröket

Egy gadányi nő 2018. októberében több alkalommal is felhívott egy férfit és rendőrnek adta ki magát - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A nő azt mondta a sértettnek, hogy pénzért cserébe elintézi, hogy ne kapjon büntetést az ittas vezetése miatt indult eljárásban és a jogosítványát is visszakapja.

A sofőr azonban résen volt, az utolsó telefonhívásnál már igazi rendőrök is voltak az otthonában, és a hívás alatt azonosították hangja alapján a gadányi nőt.

Ezután a 46 éves nőt elfogták és a Marcali Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Ott a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.