Egy kamurendőr mindenáron át akart vágni egy ittas sofőrt, de az ráhívta a valódi rendőröket

Egy gadányi nő 2018. októberében több alkalommal is felhívott egy férfit és rendőrnek adta ki magát - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A nő azt mondta a sértettnek, hogy pénzért cserébe elintézi, hogy ne kapjon büntetést az ittas vezetése miatt indult eljárásban és a jogosítványát is visszakapja.

A sofőr azonban résen volt, az utolsó telefonhívásnál már igazi rendőrök is voltak az otthonában, és a hívás alatt azonosították hangja alapján a gadányi nőt.

Ezután a 46 éves nőt elfogták és a Marcali Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Ott a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.