Egy kamurendőr mindenáron át akart vágni egy ittas sofőrt, de az ráhívta a valódi rendőröket

Egy gadányi nő 2018. októberében több alkalommal is felhívott egy férfit és rendőrnek adta ki magát - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A nő azt mondta a sértettnek, hogy pénzért cserébe elintézi, hogy ne kapjon büntetést az ittas vezetése miatt indult eljárásban és a jogosítványát is visszakapja.

A sofőr azonban résen volt, az utolsó telefonhívásnál már igazi rendőrök is voltak az otthonában, és a hívás alatt azonosították hangja alapján a gadányi nőt.

Ezután a 46 éves nőt elfogták és a Marcali Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Ott a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.