"Én valóban én vagyok" - tagadta az imposztorpletykákat Nigéria elnöke

2018 december 3., hétfő 4:26
50

Hónapok hallgatását megtörve Muhammadu Buhari nigériai elnök végre nyilvánosan tagadta a pletykákat, hogy halott lenne, és csak egy szudáni imposztor, bizonyos Dzsubril helyettesítené.

Buhari februárban indul az újraválasztásáért, ezért most elérkezettnek látta tisztázni, hogyő valóban ő, nem pedig valaki más.Buahriról az elmúlt hónapokban kezdtek pletykák terjedni. Az elnököt tavaly hónapokon át Londonban kezelték egy rejtélyes betegséggel, aminek a részleteit nem hozták nyilvánosságra, pedig még idén is ápolásra szorult. Most, hogy egy lengyelországi látogatásán is felvetődött a kérdés, hogy akkor ő most klón-e, vagy sem. Buhari tagadta, hogy önmaga klónja lenne. "Az ostoba pletykák nem meglepőek, amikor tavaly betegszabadságon voltam, sokan remélték, hogy halott vagyok" - mondta.

"Ez a valódi énem, biztosíthatom magukat. Hamarosan a 76. születésnapomat ünneplem, de még mindig erős vagyok" - mondta. Személyazonosságát semmilyen tárgyi bizonyítékkal nem igazolta. (Via The Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt