Holnap tavasz!

időjárás
2018 december 03., 05:10
comments 128

Jó reggelt kívánok, minden jel szerint véget ért a tél első rohama. Hétfőn ugyan még az ország hegyvidéki területein fagyra, a mélyebben fekvő részeken fagypont közeli hőmérsékletekre ébredhettünk, és napközben az ország észak-keleti részén legfeljebb 1-2 fokig melegszik csak majd az idő, a déli határ mentén már érezhetik a holnapi tavasz előszelét. Ott ugyanis már ma is 7-8 fok lesz, holnap pedigakár 13 is lehet,és a mai országos esőzés után végre a nap is előbukkanhat.

Az északi részeken élőknek addig is érdemes óvatosnak lenniük. Jelenleg Nógrád egészében, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg északi, BAZ megye keleti járásaiban ónos eső miatt riasztás van érvényben, a figyelmeztető előrejelzés szerint Pest, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, BAZ, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben első fokú figyelmeztetést adtak ki Ónos eső miatt. Ezeken a részeken vigyázzanak az utank, még gyalog is - ilyenkor a leggyakoribb baleset a kéz- és lábtörés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.