Holnap tavasz!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jó reggelt kívánok, minden jel szerint véget ért a tél első rohama. Hétfőn ugyan még az ország hegyvidéki területein fagyra, a mélyebben fekvő részeken fagypont közeli hőmérsékletekre ébredhettünk, és napközben az ország észak-keleti részén legfeljebb 1-2 fokig melegszik csak majd az idő, a déli határ mentén már érezhetik a holnapi tavasz előszelét. Ott ugyanis már ma is 7-8 fok lesz, holnap pedigakár 13 is lehet,és a mai országos esőzés után végre a nap is előbukkanhat.

Az északi részeken élőknek addig is érdemes óvatosnak lenniük. Jelenleg Nógrád egészében, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg északi, BAZ megye keleti járásaiban ónos eső miatt riasztás van érvényben, a figyelmeztető előrejelzés szerint Pest, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, BAZ, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben első fokú figyelmeztetést adtak ki Ónos eső miatt. Ezeken a részeken vigyázzanak az utank, még gyalog is - ilyenkor a leggyakoribb baleset a kéz- és lábtörés.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.