Őrizetbe vették a Tottenham szurkolóját, aki banánt dobott az Arsenal játékosa felé

Rasszista incidens történt az angol labdarúgó-bajnokság vasárnapi, észak-londoni rangadóját, az Arsenal–Tottenham Hotspur-meccset.

Az eset akkor történt, amikor a házigazda Arsenal vezető gólját szerző Pierre-Emerick Aubameyang a vendégdrukkerek szektora előtt ünnepelt.

Pierre-Emerick Aubameyang a gól után a londoni Emirates Stadionban 2018. december 2-án.Fotó: Adrian Dennis/AFP

Az egyik Tottenham-szurkoló egy banánt dobott a színesbőrű gaboni támadó felé. Őt később a kamerarendszer felvételei alapján azonosították, majd őrizetbe vették.

A feszült hangulatú meccset az Arsenal nyerte 4-2-re, a rendőrség hét embert vett őrizetbe, köztük két, pirotechnikai eszközt használó Arsenal-drukkert is. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.